En del af Odsherred Kommune
Din livshistorie
Gamle fotos på et bord

Det er vigtigt for os at kende til din livshistorie. Vi bestræber os på at tilbyde den ypperste og bedst tilpassede pleje for dig, og spændende og interessante aktivitetstilbud. Kender vi til det, der har betydning for dig, kan vi sammen tackle tingene og hjælpe dig med at tilrettelægge din dagligdag, så den bliver givende og meningsfuld

Det er rart for os at vide, hvad du har arbejdet med, dine familierelationer, interesser, yndlingsmad, musik, hobbies med videre. Så kan vi ud over plejen, tilrettelægge en hverdag der giver dig mening. På den måde kan vi sikre os at skabe små respektfulde stjernestunder for dig, med stor værdighed.
 
Det er ikke fordi vi er nysgerrige, men at kende dig som det unikke menneske du er, er med til at skabe det bedste samarbejde med dig og evt. dine nære, så vi kan modvirke ensomhed og kedsomhed.
 
Vi har her på Plejecenteret Solvognen, udover plejepersonale, ansat en aktivitetsmedarbejder, der har øget fokus på at skabe interessante, spændende, nærværende og sjove stunder sammen med dig. Ønsker du aktiviteter sammen med andre eller ønsker du bare tosomhed, er der plads til det.
 
På Plejecenteret Solvognen ser vi på det hele menneske.